Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

10 септември 2014 г.

Четвърта Национална Картичкофурийска среща 11-12 октомври, хотел "Астра", София

Картичкофурии ви канят да се включите в нашата:

Четвъртата Национална Картичкофурийска среща!

на 11 и 12 октомври /събота и неделя/

гр. София.Възможностите за настаняване са в двойна стая с две легла - 30лв/човек. Цената включва и закуска.
Дете до 3г се настанява безплатно, дете от 3 до 12г - 50% от цената на легло за възрастен.

Каним всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Молим да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в хотел Астра, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване. 


Краен срок за записване 30 септември 2014г.

На 11 октомври вечерта ще се проведе обща вечеря на присъствалите на срещата в ресторанта на хотел Астра. Молим всички, които желаят да се включат във вечерята да попълнят тази


Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии.
Очаквайте скоро и програмата за срещата.

0 Comments: