ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.

24 юли 2014 г.

Жури за декупажното предизвикателство

Здравейте мили декупажисти!

За своите декупажни предизвикателства Картичкофурии набира желаещи да станат ЖУРИ.
Търсим хора, които ценят красотата на декупажа, занимават се с декупаж и биха отделили от времето си, за да ни помогнат да направим по-добре своят избор на победител и трио. Участието ви в журито ще продължи минимум 6 месеца, през които вие няма да можете да участвате в нашите предизвикателства. Очакваме от журито веднъж месечно да прави своя избор от включилите се в предизвикателството участници. Молим като кандидати за жури да се включват само хора, които се занимават с декупаж от повече от 6м.
Очакваме вашите кандидатури на имеил cardsaddicted@gmail.com или като ЛС във Фейсбук - https://www.facebook.com/desislava.zhejnova 
Срокът за участие е 15 август.

Искаме да ви напомним, че нашето Шесто декупажно предизвикателство продължава и през месец август.
Темата на предизвикателството е  „Морски полъх в моят дом”. Може да развихрите въображението си и да създадете едно прекрасно кътче от вашия дом в което да релаксирате през горещите летни дни. Направете декупаж с морски мотиви на предмет  един или няколко, които добре да съчетаете и композирате във вашият дом.  Условията на предизвикателството е използването на структурни или релефни пасти, декупаж с морски мотиви и всичко останало е във вашето въображение
Спонсор на предизвикателството са нашите приятели от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.
А това е чудесната награда, която ще получи победителят:
Кутия за ключове, акрилна боя мат цвят пунш от новата серия на Pentart, декупажно лепило 50мл. Също нов продукт на Pentart течна перла цвят тлъстига и оризова хартия за декупаж –Гирлянди от рози.

Няма коментари: