23 юли 2014 г.

Детска АТС игра - размяна Вълшебство - удължаване на срока!

Мили млади приятели, искаме да ви напомним за нашата Детска АТС игра-размяна Вълшебство.
Вече имаме АТС-тата на нашият първи участник - Мария Стоянова.
Очакваме и вие да се включите с вашите малки вълшебни картички.

Всички малки творци от 5 до 16г , които обичат да правят картички и да майсторят с ръцете си, са поканени да се включат в нашата АТС игра - размяна.
Първо искам да ви разкажа какво е АТС - това са малки картички с размер 2,5 на 3,5 инча или 64х89см, т.е. с големината на визитка. На тях можете да нарисувате или да залепите каквото желаете. Съществуват АТС-та на най-различни теми. Най-важното при тях, е че на гърба им трябва да има написано кой ги е направил, на каква тема е картичката, а също и дата и номер на картичката.

Темата по която трябва да направите своите картички е Вълшебство -  вие всички обичате вълшебните същества в приказките, феите, елфите, русалките и джуджетата, харесвате вълшебните приказки, разкажете ни със своите картичките за своите най-любими  герои и приказки. Нарисувайте ги, направете апликация, разпечатайте си картинки от интернет и ги оцветете, сложете стикери на любимите си герои. Каква техника ще използвате решете сами.


Условията за участие са:
- направете от 2 до 6 малки картички -  АТС-та с размер 2,5/3,5 инча или 6,5/9см. Молим да спазвате размера на картичките.
- нека вашите картички да са на тема Вълшебство - покажете ни вълшебни герои или вълшебни приказки с тях.
- на гърба на всяка картичка напишете името на автора и, неговата възраст, темата на картичката и нейният номер.

Срокът за участие се удължава до 25 август.

Имате време да изработите своите късчета вълшебство, да ги изпратите и да получите разменените АТС-та точно преди началото на учебната година. Така малко от магията на лятото ще бъде с вас през първите учебни дни.

Домакин на играта ще бъдем ние с Детелина и Иво, които очакват с нетърпение вашите АТС-та.
За адрес за изпращане картичките и повече информация можете да пишете на имейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com или на мен във Фейсбук - https://www.facebook.com/desislava.zhejnova

Прекрасното АТС със спящата красавица, което съм използвала като илюстрация към играта е дело на Калина/Kalysto

Няма коментари: