Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

25 юни 2014 г.

Картичка победител КФП -218

Здравейте, Картичкоправещи - Феи и Фурии!

     Ето че дойдоха и моите пет минути слава :), за което изключително много благодаря на Марта ( http://creations-marta.blogspot.com/ ), чийто избор се спря на моята картичка от предизвикателството й "Картичка за абитуриент".
                                               

  Ако се чудите коя съм ще ви се представя. Аз съм Боряна ( http://borianaalex.blogspot.com/ ) и от една година съм в картичкоправенето.
  Трябва да представя картичката си, но около създаването й няма нищо интересно. Вярвам обаче, че за получателката си, тази картичка е била началото на един приказен бал.
Изработих я по поръчка на моя позната, за която впрочем съм правила повече от десет картички и изискванията й се изчерпват с избор на цветове. В този случай картичката трябваше да бъде в БЯЛО, КРЕМАВО и ЧЕРНО - в тон с роклята на абитуриентката.
  От там нататък изработих елементите с много ентусиазъм, защото отдавна мечтаех да направя такава рокля - с тюл на закачалка, но все не откривах повод. А любимият ми елемент е закачалчицата - видях как се огъва в клипче в Ютуб. Цветята са задължителен елемент за една абитуриентка, така че и от тях сложих.
  Така се получи поредната картичка за абитуриентка, защото за разлика от миналата година, когато изработих само мъжки картички, тази година ми се паднаха само за девойки.
Абитуриентската картичка ми е любима тема, защото тя е свързана с един от най-приятните моменти от младостта - БАЛЪТ. Поне за мен беше така. И до днес с умиление си спомням за моята абитуриентска вечер.
  Приключвам със словоизлиянията си.
  На вас желая вдъхновение и прекрасни творчески моменти.
Прегръдки и целувки 

0 Comments: