Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

30 април 2014 г.

Картичкофурийски предизвикателства и игри

Мили картичкофурии предстоят няколко почивни дни през които ви каним да се включите в нашите предизвикателства и игри:

Картичкофурийско предизвикателство 216 - Крафт Фактори вдъхновение, чийто срок за участие се увеличава до 23,59ч на 12 май, понеделник.
Използвайте за вдъхновение цветовете на сайта на The Craft Factory

Можете да включите в творението си като зъбни колела, флорални елементи, текстури на дърво, дантела, дистрес продукти, ключове, фенери, панделки и други.
Участвайте с картичката си ТУК.


В нашата фейсбук група Картичкофурийски игри и размени от днес стартира нова игра- размяна - Балът! Направете картичка с която ни разкажете за вашият бал, за бала на който бихте желали да бъдете, картичка с която ще поздравите някой абитуриент, каквото вие си изберете. Нека от вашата картичка да си личи, че е бална. Нека да е официална и изискана или пък весела и закачлива, но който я види да може да си каже, тази картичка е за бал. Разбира се може и мъжка картичка, няма как бал без кавалери.
Желаещите да се включат мога да се запишат в групата - ТУК и имат време за творене до 1 юни, когато ще обявим списъкът за размяната.

Любителите и колекционерите на АТС каня в новата АТС размяна - "Детето в мен". Спомнете си детството, веселите и прекрасни мигове в него и създайте АТС-та за детските си спомени. А защо не и на детското в себе си, което сте запазили и досега.
Имате време да направите АТС-тата си до 1 юни. Размяната е стартирана като събитие във фейсбук групата Карфтърски забави - ТУК

Майсторите на декупажа очакваме да се включат в нашето Четвърто декупажно предизвикателство - Кутийка за бижута. Изработете кутийка за бижута изполвайки техниките на декупажа и включете кракле в своята работа. Готовият проект включете в нашето предизвикателство ТУК и един от вас ще има шанса да спечели прекрасната награда предоставена от нашият спонсор - "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/.


Крайният срок за участие е 23,59 ч на 16 май, петък.

Намерихме ви много теми и задачки и ви очакваме в нашите игри и предизвикателства.

0 Comments: