13 май 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 216 - Крафт Фактори вдъхновение

Здравейте отново и от мен – Наталия. Нашето магазинче скоро навърши една годинка и искам да ви предизвикам да се вдъхновите от визията на нашия сайт и логото на Крафт Фактори и да изработите картички в тази цветова гама. Външният вид на електронното ни магазинче дължим на нашия художник Галя, която с много любов сътвори логото на Крафт Фактори и дизайна на сайта и блога ни. За тази цел тя използва дигитален скрапбукинг, смесвайки стилове като стиймпънк и шаби шик в любимата си гама от бежово, синьо и кафяво. Нека това да бъде и основната цветова комбинация, която ще използвате за вашите картички, а темата и стилът са свободни.

Разгледайте нашия сайт и може да почерпите още вдъхновение за стила и материалите, които можете да включите в творението си като зъбни колела, флорални елементи, текстури на дърво, дантела, дистрес продукти, ключове, фенери, панделки и други.

Ето и наградата за победителя в това предизвикателство, който ще бъде определен с томбола – ваучер за пазаруване в нашия магазин на стойност 15 лв.


Очакваме с нетърпение предложенията ви!

Крафт Фактори

Благодарим на екипа на
Крафт Фактори за вдъхновението.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 6 май, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.







3 коментара:

Крафт Фактори каза...

Румилина, не можем да видим твоето предложение. Трябва да направиш албума достъпен, за да може да се вижда от всички.

Unknown каза...

Вече е достъпен. Извинявам се за неудобството.

Unknown каза...

Вече е достъпен. Извинявам се за неудобството.