18 април 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 215 - Картичка с движещ се елемент

Здравейте Картичкофурии!
Казвам се Ася Великова и е мой ред да предизвикам въобажението ви. Темата на настоящото предизвикателство е картичка с движещ се елемент. Нека нещо се движи, мърда, върти на вашата картичка. Предизвиквам ви да се забавлявате, защото няма други правила или теми.
Надявам се, че предизвикателството ще ви допадне и ще се радвам да участвате в него. Ето и моето предложение за оригинална картичка с изненада, вдъхновено от Великденските празници:

Това е Spinner card и пилето се върти по улея. За любопитните, ето линк за изработката на подобна картичка:
http://www.youtube.com/watch?v=o2OjuzBcshc
Не е нужно вашата картичка да е такава, а само нещо на нея да се движи.
Така че – фантазирайте и сигурна съм крайният резултат ще ви накара да се усмихнете.
И така, мили Картичкофурии, ще имаме двама победители, тъй като съм сигурна, че определянето на победител ще е мнооогооо трудно. Затова възлагам на Картичкофуриите да определят единият победител, като аз си запазвам правото също да излъча своя фаворит.
Победителят на Картичкофуриите ще получи ето тази купчинка с материали:


Моят фаворит – тази:

Желая на всички вдъхновение и забавление!
Поздрави, Ася

Благодарим на
Ася за цветното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 203 в предизвикателството КФП 203 - "Някъде по света"наПетя.

Нашите картичкофеи се справиха чудесно с това предизвикателство и това са техните картички с движещи се елементи:

Здравейте! Преди известно време бях правила картичка с въртяща пеперудка за една малка сладка рожденичка. Поръчителката на картичката реши отново да ми се довери.Трябваше да направя нещо подобно като първата, но за момченце( и непременно да има нещо което да се върти ).Сетих се за любимото си кученце Boofle на Docrafts.Първоначалната ми идея беше да се върти кученцето но се оказа доста голямо.Реших да прибавя една въртележка, и това да бъде моят въртящ се елемент.Малко цветя, перли, дантелка, копченца и календарче на което да отбележат така любимата за тях дата.Мисля ,че се получи добре.Очаквам да видя и вашите проекти с нетърпение.



Повод за тази картичка е рожден ден на една малка дама на 7 год.
Картичката се получи много интересна с движещето се котенце.
Благодаря за интересното предизвикателство.



Когато ни дадоха темата, веднага ми хрумна каква картичка да направя. Имах поръчка за детска, момчешка картичка с футболна топка. Веднага си представих как една топка се търкаля по терена . Това ми е първата въртяща се картичка, но ще има още със сигурност! Много е забавно и лесно. Опитайте и вие!




Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 април, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през юни 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: