Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Под тази публикация с коментар можете да се запишете в коледната размяна до 23,59 ч. на 11 декември 2018 г.

24 януари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 203 - "Картичка телескоп и/или картичка с телескопично изображение"

Здравейте, казвам се Петя, моят блог е Мишо-Бохо. Радвам се, че имам възможността да ви предизвикам за първи път.
Много харесвам нестандартни и раздвижени картички.
Темата е "Картичка-телескоп и/или картичка с телескопично изображение (картинка)", докато се ровех в нета, попаднах на такива картички и в момента съм на тази тема.
Поне аз за първи път правя картички от този род. Картичките със снежковците ми доставиха голямо удоволствие, но другата - с телескопичното изображение - малко ме затрудни (както се вижда от самата нея).
Целта е да се преминава от по-голяма, към по-малка форма.
На този адрес http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/telescopingimage/ е показано как се прави картичка с телескопична картинка.
Надявам се, че много ще се забавлявате!
Победителите ще бъдат определени от мен. Наградата - шаблон за ембосинг и висулки детелинка са за картичката-телескоп, която най-много ме е впечатлила, а наградата - печатче, висулки, пера и малки джунджурийки са за най-интересната картичка с телескопична картинка.


Поздрави!
Петя

Благодарим на Петя за интересното предизвикателство. С нейно съгласие уточняваме, че пирамидалната картинка използвана за този тип картичка е известна като 3d twisted pyramid decoupage.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 февруари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през април 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Няма коментари: