28 януари 2014 г.

Картичкофурии на 4 години - победители и картичкофеи

Първо искаме на благодарим на всички, които се включиха в нашето юбилейно, 200 предизвикателство и направиха такива чудесни картички.
Благодарим и на всички, които ни поздравиха по повод нашият празник.

И тъй на 25 януари Картичкофурии станаха на 4 години. За тези 4 години ние се учихме и забавлявахме заедно. Предвизвикахме ви 203 пъти и се радвахме и възхищавахме на красотите, които правите, на промяната и израстването ви в картичкоправенето.
През последната година реализирахме една голяма наша мечта. Успяхме да осъществим две национални срещи на майсторите на картички. Една в Стара Загора и една във Варна. Много се радваме, че успяхме да се запознаем  с толкова талантливи, мили и прекрасни хора.
За съжаление ни се наложи да се сбогуваме с нещо, което не намери добър прием и не  потръгна. От началото на тази година форум Картичкофурии прекрати своето съществуване.

Затова пък вече можем да ви поканим в нашата нова Фейсбук група Картичкофурийски игри и размени, в която в момента тече първата организирана в нея игра-размяна "Искам да ми направиш".

Вече тече петата година от нашата дейност и ние я стартирахме с нещо съвсем ново и различно - Първото декупажно предизвикателство в Картичкофурии - Подарък за любим човек! Ако харесвате тази техника и обичате да творите в нея ви каним да се включите в него. Имате възможност да го направите до 23,59ч на 13 февруари. Можете да научите повече подробности от ТОЗИ ПОСТ.

Очаквайте и още други нови и интересни занимания от нас.
Надяваме се и тази пролет да се съберем и да се забавляваме заедно.

А сега е време да обявим победителите в Картичкофурийско предизвикателство 200, избрани от Картичкофурии:

Картичкофурия на седмицата
, която и печели ваучер на стойност 15лв от магазин Идея - Твоето място за творчество, предоставен от Картичкофурии, е vilini

Ваучер на стойност 15лв от магазин Двете Елши, печели smiles


Ваучер на стойност 15лв от Мигито Петрова печели Поликсения Христова

Ваучер на стойност 15лв от магазин Greta`s Art печели
Rumilina

Ваучер на стойност 15лв от магазин naborsata.com печели Биляна Казакова

Честито на победителките!

vilini ти като Картичкофурия на седмицата ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 4 април.

Остава да обявим и избраните от нас Картичкофеи. Това са по реда си на участие:

Kakichka


nuschinka


Toni


tancheto


Irina Kirqkova


didSteF


Честито момичета, много се радваме да ви поздравим като част от нашият екип. Ще се свържем с вас за повече подробности за вашата дейност при нас.

И няма как да пропуснем да напомним, че имате възможност да се включите в Картичкофурийско предизвикателство 203 - "Картичка-телескоп и/или картичка с телескопично изображение (картинка)" на Петя

9 коментара:

Toni каза...

Честито на всички победители! Страхотни проекти. Благодаря за избора ми сред вас. С радост и вдъхновение ще творя за вас!

vilini каза...

Честито на момичетата!
Картичкофурии, благодаря ви за чудесните мигове на забавление и творческо вдъхновение! Пожелавам ви да имате още 200х200 предизвикателства!

Биляна Казакова каза...

Еха, благодаря ви момичета. Честито и на останалите победители и избраните картичкофеи. Страхотен избор!

Irina Kirqkova каза...

Честито на всички момичета!Всички проекти за невероятни.Много се радвам,че ще съм част от екипа на Картичкофурии,с удоволствие ще творя за вас!

tancheto каза...

Благодаря Ви, че избрахте да бъда част от вашия екип, ужасно щастлива съм. Честито и на останалите момичета, проектите на всички са страхотни.

Didi Georgieva каза...

Благодаря за гласуваното доверие мили Картичкофурии.Днес е един от щастливите ми дни. Надявам се и за напред да има още безброй вълшебни мигове на радост и веселие с прекрасният екип от картичкофеи.А на всички момичета желая много успехи и творческо вдъхновение.

smiles каза...

Аз съм изключително развълнувана и поласкана! Благодаря ви мили Картичкофурии и благодаря ви мили Елшички за оказаната чест! Честито и на останалите момичета! И още дълги години да ни предизвиквате и вдъхновявате СИ пожелавам!!!

Kati каза...

Еха, каква страхотна колекция от наградени картички, сред които виждам всички мои любими. Много се радвам, честито на мацките, а честта да бъда Картичкофея :) я приемам много насериозно - в такава компания ще е чест да творя!

Unknown каза...

Мили Картичкофурии,за мен е чест, че съм отличена в юбилейното предизвикателство 200! Какъв четвърти рожден ден!!! А за мен има и подарък от магазинчето на Грета! Благодаря! Честито на всички победители и избрани картичкофеи!