Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

13 март 2014 г.

Второ декупажно предизвикателство - Обзор

Благодарим на всички, които се включиха в нашето Второ декупажно предизвикателство. Видяхме чудесни преобразявания на обикновени и необичайни предмети. Отново затруднихте и нас и журито.
Все пак победителят е един и това Радина Атанасова:

Честито!
Радина, ти печелиш наградата на магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/. За да я получиш, те молим да напишеш адреса си на мейла на Картичкофурии.
Освен това твоят проект става Декупажен проект на месеца и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Второ декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 10 февруари - 10 март 2014г.

В Декупажното трио по реда си на участие влизат:

Величка Динова


Bearkis


артисимо декор

Честито момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Второ декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 10 февруари - 10 март 2014г.


Благодарим отново на всички участници! Каним ви да се включите в нашето Трето декупажно предизвикателство - "Великден". Можете да участвате в него до 23,59ч на 10 април, четвъртък. Очакваме вашите великденски красоти, а един от вас го очаква награда, предоставена от "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/

0 Comments: