7 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 209 - „Стара снимка“

Здравейте, Картичкофурии!Много се радвам, че днес аз, Кали - http://kalinasto.blogspot.com/ ще имам възможността да отправя предизвикателство към вас. Исках темата да е хем интересна, хем обичана от много за това избрах да се върнем назад във времето с една “Стара снимка“.

Може да участвате с картички във всякакъв ретро стил (винтидж, шаби-шик) стига по тях да има елемент загатващ за снимка или портрет – истинска снимка, рамка, фото ъгли и т.н.

А за тези, които не обичат лесните предизвикателства, предлагам да се опитате да направите монохромна ретро картичка или „портрет в сепия“, каквото е моето вдъхновение.


Сред всички участници ще избера един, който ще получи по негов избор, или ваучер за покупки от българско магазинче, или от тези предлагащи дигитални печати.
А от тези, които приемат предизвикателството в цвят сепия, ще избера още един победител, който ще получи тази красавица или друга моя картичка направена по негово желания.
А сега ви пожелавам приятно майсторене !

Благодарим на Кали за предизвикателството. Очакваме вашите стари снимки и спомени.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 195 в предизвикателството КФП 195 - „Крила” наBo. За направата на своята прекрасна картичка тя разказва в Картичка победител 195

А това са вдъхновенията за вас, които създадоха нашите Картичкофеи:


Когато прочетох каква е темата на КФП 209 това даде отговор на въпроса какво да направя на мама за предстоящия Осми март. Исках да е нещо повече от картичка, с което да и кажа колко важна е тя за мен. Избрах формата да е подобна на албумче, но се получи по-скоро лексикон - стари (или състарени) снимки и любими стихове. Направих го от здрав крафт картон, защото предстои да се отвори още много пъти и със сигурност ще е полято от обилно количество мамини сълзи. Повече снимки ще намерите в моя блог. Надявам се с този мой проект да ви пренеса в миналото, когато сте били мънички и целия ви свят се е побирал в една дума: МАМА!






Истинско предизвикателство за мен е направата на тази картичка. Винтидж или Шаби шик? Може би по малко и от двата стила. Моето вдъхновение за вас е една картичка направена с много обич за моята майка по случай наближаващия празник, в бяло, бежаво и кафяво.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 март, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през май 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: