22 ноември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 195 - "Крила"

Вдъхновител на днешното картичкофурийско предизвикателство е една авторка на вълшебни картички - Боряна Димитрова Bo от B.A.D. Art.

Здравейте!
Най-накрая успях да се доредя в любимият ни блог и да ви предизвикам по случай няколко важни празника - лични и не само, между които и навършването на 2 годинки на моя блог и една годинка на магазинчето ни - www.b-wow.net!
Много се чудих каква да е темата, а пък и искам колкото се може повече от вас да се включат... И избрах.

Темата ще е "Крила", т.е. да включва каквото и да е с крилца - дали ще е фея, пеперуда, ангел или птица - вие решавате.

Наградата ще бъде ваучер от 15лв за пазаруване в нашето магазинче, където можете да си харесате хартийки и цветя, и ще бъде за картичката, която ме впечатли най-много.
Всъщност ще има още една награда, която ще дам на случаен принцип и тя ще бъде изненада!

Ето и моето вдъхновение към вас:

Благодарим на Боряна за крилатото предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през февруари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите със свои картички в благотворителният базар на Фондация "Нашите недоносени деца". Как да направите това можете да научите от ТАЗИ публикация.

Стартира традиционното отбелязване на Коледа по картичкофурийски с размяна на коледни картички. Всички, които желаят да се включат могат да го направят до 23,59ч на 6 декември с коментар към ТОЗИ ПОСТ.






Няма коментари: