Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

6 февруари 2014 г.

На фокус в Картичкофурии ... Шери Балди и нейните печати за оцветяване My-Besties

Шери Балди и нейните печати за оцветяване My-BestiesЗа нас от Крафт Фактори е удоволствие да ви представим очарователните печати от колекцията My-Besties на Шери Балди – талантлива американска дизайнерка от Ривърсайд, Калифорния, майка на четири деца.


Wee Winged One Fairy

Нейните рисунки са известни с огромните си очи и неподражаем моден стил на лека небрежност.

Cherry Blossom

Тези необикновени печати са магнетични, красиви и вълшебни и ще предизвикат усмивка на лицето ви всеки път, когато ги използвате.


Messy Bessy Jessy

В колекцията ще намерите висококачествени традиционни печати от червена гума с клинг-възглавничка, както и прозрачни печати от фотополимер.

Darla Dimples

Това са те – творенията на Шери Балди – умилителни феички, екзотични принцеси или малки разбойнички с различни чорапи (поне единият от които се е смъкнал), малко раздърпани, с рокля върху панталона или с лепенка на коляното :)

Dot To Dot

Печатите са контурни и могат да се оцветяват с копик маркери, Spectrum Noir или други алкохолни маркери, с акварелни или обикновени моливи и бои.

Pyjama Time Pipa

Тези и други печати за оцветяване можете да откриете в нашия магазин.

0 Comments: