Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 февруари 2014 г.

На фокус в Картичкофурии ... Шери Балди и нейните печати за оцветяване My-Besties

Шери Балди и нейните печати за оцветяване My-BestiesЗа нас от Крафт Фактори е удоволствие да ви представим очарователните печати от колекцията My-Besties на Шери Балди – талантлива американска дизайнерка от Ривърсайд, Калифорния, майка на четири деца.


Wee Winged One Fairy

Нейните рисунки са известни с огромните си очи и неподражаем моден стил на лека небрежност.

Cherry Blossom

Тези необикновени печати са магнетични, красиви и вълшебни и ще предизвикат усмивка на лицето ви всеки път, когато ги използвате.


Messy Bessy Jessy

В колекцията ще намерите висококачествени традиционни печати от червена гума с клинг-възглавничка, както и прозрачни печати от фотополимер.

Darla Dimples

Това са те – творенията на Шери Балди – умилителни феички, екзотични принцеси или малки разбойнички с различни чорапи (поне единият от които се е смъкнал), малко раздърпани, с рокля върху панталона или с лепенка на коляното :)

Dot To Dot

Печатите са контурни и могат да се оцветяват с копик маркери, Spectrum Noir или други алкохолни маркери, с акварелни или обикновени моливи и бои.

Pyjama Time Pipa

Тези и други печати за оцветяване можете да откриете в нашия магазин.

0 Comments: