5 февруари 2014 г.

Картичкофурийски игри и предизвикателства

Тече последната седмица, в която можете да се включите в нашето Първо декупажно предизвикателство - Подарък за любим човек!
Сътворете подарък за човек, когото обичате, използвайки техниките на декупажа и се включете в нашето предизвикателство.

Можете да се включвате с колкото желаете проекти до 23,59ч на 13 февруари, четвъртък.

Молим, участничката с ник Benka да направи снимката, която е използвала публично достъпна, за да я включим към участниците.
Приемаме участията, публикувани в DOX.bg, като се надяваме това да не става практика и правим това като компромис за първото ни предизвикателство. Съществуват много други места в нета, където можете да качите снимките си без до тях да имат достъп получателите на направените от вас неща, но пък да могат да бъдат разгледани от останалите участници и от журито.

Включете се в Картичкофурийско предизвикателство 204 "Отвори сърцето си за мен" на Greta`s Art.
Направете картичка с форма на сърце или с елементи сърца, която да се разгъва не по обичайния начин, а нестандартно. Колкото по-сложно, толкова по добре.
Имате време да го направите до 23,59ч на 10 февруари, понеделник.


Каним ви да се присъедините към нашата Фейсбук група Картичкофурийски игри и размени и да се включили в стартиращата днес Игра - размяна Книгоразделители.
Всеки от участниците в играта прави по един книгоразделител, който трябва да отразява неговата интерпретация на детско-юношески роман, разказ или приказка. Стар или съвременен по ваш избор.
Книгоразделителят трябва да не е много релефен и да е от класическия тип, а не от тези, които се слагат на ъгъл на страница. Колко широк и колко дълъг решавате вие.
На гърба му можете да сложите личен печат или името на автора.
Записването става само под първия пост в групата и продължава до 15 февруари, на 16 след разбъркване с рандом ще публикувам списъка и всеки ще може да изпраща на този, който е записан под неговото име. А ще получи от този над него. Последният изпраща на първия. До 23.2. би следвало всеки участник да си е получил книгоразделителя.


Няма коментари: