Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 декември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 198 - Обзор

Здравейте,
дойде време да взема решение коя от всички прекрасни картички, участващи в предизвикателството ми ''Картичка без картинка'', ще обявя за мой фаворит.
Много се зарадвах колко момичета се присъединиха и направиха картичка по темата и дълго се колебаех дали да включа рандома или да се доверя на чувството ми. Но в крайна сметка се реших за
номер 12. Снежинките - бели мечти... на Мария.


Това, което ме привлече- усещането, породено от комбинацията на малкото елементи, нежните цветове, трогателни думи. Колко красив сезон е зимата- снежинките се сипят като ангелски творения от небето, карат ни да забравим лошото и тъгата и ни даряват с нова надежда и усмивки по детски искрени и щастливи. Впечатлих се от пълното чувалче с ''много здраве, обич, усмивки, добро настроение и някои други изненади''. Желая ви дядо Коледа да ви донесе от всички тези прекрасни дарове!
Бъдете щастливи, вдъхновени и усмихнати през Новата Година!

На Мария Честита Победа!

Поздрави,

София

Благодарим на София за чудесното предизвикателство.

Честито на победителката!

Мария ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 198 13-23 декември 2013г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 21 март 2014г.
В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

PowiVeselinaRumilina


Честито момичета! Вие можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 198 13-23 декември 2013г.

0 Comments: