Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Под тази публикация с коментар можете да се запишете в коледната размяна до 23,59 ч. на 11 декември 2018 г.

24 декември 2013 г.

Картичка победител 197

Най-красивият подарък, който Коледа може да ни донесе- любов, мир, щастие за всички нас! Колко красиво, чисто и ангелско звучи!
Това усещане се опитах да придам на картичката. Приказен снежен зимен пейзаж и бдящи ангели над нас. Бяло и тихо като Святата нощ.


Заложих на силните думи като централен елемент, оградих ги с ръчно изработени цветя, заскрежени с изкуствен ситен сняг и малки естествени клонки, които открих случайно сред предложената на един битак коледна украса за продажба- продавачката беше изключително учудена на какво съм се спряла от цял един кашон играчки. :)) Използвах снежинките на Spellbinders и дизайнерските хартии на Dovecraft Silent Night. Застарих ръбовете с макетния нож, минах с шевната машина и заснежих с бяла пудра за финал. А нежното ангелче поставих за баланс в композицията да бди от горния десен ъгъл. :)

Благодаря още веднъж на Bearkis, че избра точно мен от участващите в предизвикателството!

На всички вас желая светли празнични дни и сбъднати желания!

До нови срещи,

Sophie

Няма коментари: