Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

24 декември 2013 г.

Картичка победител 197

Най-красивият подарък, който Коледа може да ни донесе- любов, мир, щастие за всички нас! Колко красиво, чисто и ангелско звучи!
Това усещане се опитах да придам на картичката. Приказен снежен зимен пейзаж и бдящи ангели над нас. Бяло и тихо като Святата нощ.


Заложих на силните думи като централен елемент, оградих ги с ръчно изработени цветя, заскрежени с изкуствен ситен сняг и малки естествени клонки, които открих случайно сред предложената на един битак коледна украса за продажба- продавачката беше изключително учудена на какво съм се спряла от цял един кашон играчки. :)) Използвах снежинките на Spellbinders и дизайнерските хартии на Dovecraft Silent Night. Застарих ръбовете с макетния нож, минах с шевната машина и заснежих с бяла пудра за финал. А нежното ангелче поставих за баланс в композицията да бди от горния десен ъгъл. :)

Благодаря още веднъж на Bearkis, че избра точно мен от участващите в предизвикателството!

На всички вас желая светли празнични дни и сбъднати желания!

До нови срещи,

Sophie

0 Comments: