Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 декември 2013 г.

Картичка победител 197

Най-красивият подарък, който Коледа може да ни донесе- любов, мир, щастие за всички нас! Колко красиво, чисто и ангелско звучи!
Това усещане се опитах да придам на картичката. Приказен снежен зимен пейзаж и бдящи ангели над нас. Бяло и тихо като Святата нощ.


Заложих на силните думи като централен елемент, оградих ги с ръчно изработени цветя, заскрежени с изкуствен ситен сняг и малки естествени клонки, които открих случайно сред предложената на един битак коледна украса за продажба- продавачката беше изключително учудена на какво съм се спряла от цял един кашон играчки. :)) Използвах снежинките на Spellbinders и дизайнерските хартии на Dovecraft Silent Night. Застарих ръбовете с макетния нож, минах с шевната машина и заснежих с бяла пудра за финал. А нежното ангелче поставих за баланс в композицията да бди от горния десен ъгъл. :)

Благодаря още веднъж на Bearkis, че избра точно мен от участващите в предизвикателството!

На всички вас желая светли празнични дни и сбъднати желания!

До нови срещи,

Sophie

0 Comments: