27 септември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 187 - Пергамано

Здравейте, картичкофурии!
Аз съм Галя от Крафт Фактори и тази седмица ви предизвиквам да изработите картичка, при която да използвате материалите и техниките на пергаментовото изкуство, или както стана популярно да се нарича този занаят (с името на водещия производител на материали и инструменти за него) – Пергамано.

Картичката може да бъде в бяло или цветна, в избрани от вас стил и тема. Може да е изцяло от паус или комбинация от картон и паус, с елементи, изпълнени в някоя от техниките, характерни за пергаментовото изкуство – ембосинг, перфориране и изрязване.

Ето и картичките, които съм приготвила за вдъхновение:


Нашият екип ще избере победителя в това предизвикателство на базата на креативността, естетическите качества и прецизността на изпълнение на картичката, както и на това, доколко отговаря на поставената задача.

Победителят ще получи наградите, които са:
Бял молив Pergamano
10 листа паус А4 в различни цветове


Повече за пергаментовото изкуство можете да научите в рубриката “Полезно” в нашия сайт, както и в статията Пергамано техники: Работа в бяло публикувана в рубриката “На фокус” в блога на Картичкофурии и в нашия блог.

Очаквайте и другата ни статия на тази тема - Пергамано техники: Работа с шаблони.

Пожелаваме успех на всички и нямаме търпение да видим предложенията ви!
Галя от Крафт Фактори

Благодарим на момичетата от Крафт Фактори за интересното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 октомври, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.





6 коментара:

Крафт Фактори каза...

Мариана, не можем да видим предложението ти. Ако нямаш блог, можеш да качиш снимката в някой сайт за снимки и да постнеш линк тук. Съдържанието на албума трябва да е отворено за всички, за да можем да го видим, което важи и за фейсбук албумите.

Mariana каза...

Съжалявам ,албума вече е отворен за всички.Надявам се вече да се вижда.

Крафт Фактори каза...

Да, вече се вижда, много е хубава картичката, благодарим ти!

Крафт Фактори каза...

Цветелина, по някаква незнайна причина не успяхме да публикуваме коментар в твоя блог. Картичката ти е чудесна и пергаманото е като заскрежен прозорец!

Plamnito каза...

Страхотно предизвикателство! Надявам се пергаманото да стане популярно у нас! Успех, Крафт Фактори!

Крафт Фактори каза...

Благодарим ти за пожеланията, Плами, както и за картичката!