26 юли 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 179 "Летен романс"


Привет, приятели!

Как понасяте жегите? Надявам се добре, и надявам се това слънце не ви е изпарило всичкото творческо вдъхновение, защото е мой ред отново да ви предизвикам.
В разгара на лятото мен винаги ме избива на романтика. На където се обърнеш из парковете ходят влюбени двойки, ако пък отидете на планина, непременно някъде на близо ще се намерият двама влюбени излезли на романтичен пикник, по плажа се гонят или плуват заедно, на опашката за сладолед винаги непременно ще се натъкнете на влюбени похапващи от една фунийка, а ако пътят ви минава край църква, няма как да не засечете някоя сватба. Няма нищо по-хубаво от летния романс. А какво по-прекрасно от една романтична картичка, за да покажем на любимите си хора колко много значат за нас! Та вашето предизвикателство е много лесно – направятя романтична картичка. Няма да ви ограничавам в цветове или стилове, може да е много изчистена или пък сладурска, може да е закачлива или елегантна, всичко, което е наситено с голяма доза романтика е добре дошло!




Както винаги наградата за победителя ще бъде ваучер от Двете елши на стойност 15 лв.



Приятно майсторене
Гуш
Ем

Краят на предизвикателството е 11 август, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

 



Няма коментари: