Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

4 юли 2013 г.

Картичка победител - 173

Здравейте, отново от мен, Тони-Точица. За мен беше изненада, че Течето избра моята картичка сред толкова много оригинални и отлично изпълнени творби.


Когато видях темата, в главата ми запрепускаха куп идеи, но както винаги времето ми стигна само за една. Първо мислих кои професии са лесно разпознаваеми от пръв поглед. Писател беше една от тях. Перо имах, но исках да има още нещо, а мастилничката го допълва най-много. Три дни тършувах из къщи за подходяща съдинка и накрая моят любим картичкофей (демек мъжа ми :) ) отскочи в обедната почивка до един крафт магазин и ме изненада приятно. На другия ден, след като търсих 2 часа плика с шишенцето (аз съм непоправима забравана! ) и го намерих в раницата си, завърших за нула време започнатата основа. Стъкленичката напълних с вода и акварелен молив индиго, залепих с любимия силиконов пистолет и - готово! Благодаря на Течето още веднъж за хубавото предизвикателство и за вдъхновението.

Поздрави,
Тони

0 Comments: