Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

14 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 173 - „Професионална картичка”

Здравейте,
Пак дойде мой ред, Te4eto, да ви предизвикам. Статистически това ми се случва веднъж годишно (от самото начало на блога КФ)... сметнахте ли вече – днес ви предизвиквам за четвърти път .
Няма да ви товаря с много думи – темата е „Професионална картичка”.
Мисля, че няма нужда от много допълнителни обяснения – често виждам по блоговете картичка, специално направена за някого и свързана с професията му (за готвачи, фотографи, инженери...). Моята вдъхновителна картичка е свързана с професията шивач – надявам се и сами сте се досетили.

Иска ми се вашата картичка да говори сама... ако ще е морски капитан да има рул... ако е за градинар освен цветята да има и лейка или някакъв друг инструмент.
Победителят ще е този, чиято картичка ми хареса най-много и той ще спечели моята скромна и тайна награда.

Благодарим на Te4eto за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 160 в предизвикателството КФП 160 - "Семпла и изчистена картичка" на Мария, а за своята Картичка победител тя разказва в тази публикация.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 юни, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 6 септември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

3 Comments:

Toni said...

Чудесна тема и картичка за вдъхновение! Дано успея да се включа!

Kakichka said...

Тече, радвам се да те "видя" отново на почетното място тук. Интересно предизвикателство си ни задала, но опасявам се не успя да ме затрудниш :) така че пак съм тук.
Много ми харесва твоята Шивашка картичка.

Te4eto said...

Благодаря! Радвам се че си тук!