Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 април 2013 г.

Картичка победител 160


Здравейте,
Първо искам да благодаря на Мария, че сред толкова красиви картички избра моето лале.


САS са от най-любимите ми типове картички и нямаше как да пропусна тази тема в Картичкофурии. Дори вече не си спомням как реших че „това ще е!”... само се сещам как ми се искаше да имам някакъв артистичен текст, който да пасне и как безуспешно рових из печатчетата с надеждата да видя нещо такова там. Бях готова да я оставя без надпис (дори бях направила някакви снимки), когато ми хрумна да си го направя сама от тел. Сега, след като вече имам няколко такива телени думички зад гърба си гледайки тази-първата ми изглежда разкривеничка и леко нескопосана, но си ми е най-сантименталната и ме кара да се усмихна – не знам дали е от това или просто чета и изпълнявам.
За създаването – толкова, но има и още...
Тази картичка стана повод на срещата да се потърсим и открием с Мария, която ми връчи наградата лично. И по пощата тръпката е голяма, но на живо е несравнимо!!!
Картичката с лалето вече се сдоби и с кутийка, за да се превърнат заедно в един много специален подарък.
Te4eto

1 Comment:

krechi said...

Честито на Te4eto. Картичката е прекрасна- много нежна, в прекрасни цветове. А с надписа удари в десятката :)!