Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

27 ноември 2012 г.

Картичка победител в КФП 141

Здравейте,Картичкофурии!
Много съм щастлива,че тази ми картичка беше отличена толкова отдавна не съм печелила при Картичкофуриите...Благодаря Ганима!Какво обаче да ви разкажа за нея?Ще започна с това,че тя беше една от онези картички ,които се случват от само себе си,всичко по нея се нареди като с вълшебна пръчица.Още преди да се появи темата си бях разпечатала картинката,защото много си я харесвам и държах да направя нещо с нея.Но така си и чакаше на масичката с материалите.След това дойде темата и си казах ето сега е момента.И както правя с почти всички картички,след като съм си харесала темата започвам да  си търся скеч,в някое друго предизвикателство.Така дойде и скеча.После потърсих и цветова комбинация или бинго ,но нещо не ми допаднаха,и така останаха темата на Картичкофуриите и скеча.После си избрах хартиите и според тях си оцветих картинката ,малко снежинки и камъчета,а и да не забравим много любов също, и воала ето я пингвинестата прелест.!
Горната схема прилагам при почти всички свои картички и горещо ви я препоръчвам,защото така нещата се получават много бързо и лесно,и освен това успявам да комбинирам доста предизвикателства(много фурии ми се чудят как успявам,това е моята рецепта).
Е издадох ви своята рецепта много ще се радвам,ако съм ви помогнала с тези насоки.
Забавлявайте се!

0 Comments: