1 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 135 „Игра на цветове”

Здравейте, Картичкофурии
Аз съм Кали (KalySto), и знаете колко обичам шарените картички и необичайните комбинации, за това тези дни ви предлагам да си поиграем с тези цветове.

Правилата са ясни – избирате си хоризонтал, вертикал или диагонал от цветни копчета и ги превръщате във вълшебство. Картичката трябва да е от основните цветове и техните нюанси, като за по-консервативните съм предложила класическото „черно и бяло” в центъра. Разбира се, позволени са и неутралните тонове за оцветяване на тяло и коса и т.н.

За вдъхновение съм ви приготвила тези сладки карсавици в цветовете от първата колона (тъмно синьо, розово и винено-тъмно-червено).

А коледната кутийката за шоколад, която ви показах преди няколко дни, е в синьо, зелено и лилаво от най-долния ред.

Наградата също е шарена – цветни хартийки, панделки и всякакви джунджурийки, които ще зарадват този който направи най-впечатляващата картичка.

Пожелавам ви да творите в цветове и усмивки !
Кали

Много благодарим на Кали за прекрасното предизвикателството и за цялото и гостуване. Тази седмица определено е много по-пъстра и шарена с нейното участие в Картичкофурии представя и с урочето и в Как да си направим "Кутийка за шоколад". Ако още не сте ги видели, обезателно го направете.

Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 1 октомври, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Каним ви да се включите в тазгодишната размяна по повод Световният ден на Кардмейкинга 6 октомври. Можете да се запишете до 23,59ч на 27 септември под ТАЗИ публикация. Включете се в отбелязването на нашият общ празник!






3 коментара:

Villi каза...

Hm...mnogo interesno predizvikatelstvo...obezatelno ,6te se vkliu4a kato se vurna v ku6ti :)))

Toni каза...

Страхотно цветно предизвикателсто и уникално оцветена картичка за вдъхновение! Ще се включа задължително.

Ivelina каза...

Включих една от последните ми (снощи правени) кутийки в предизвикателството. Но сега обърнах внимание, че освен цветовете от най-горния хоризонтален ред преобладава и зеленото. Ако прецените, че не отговаря на условията, моля премахнете я.
Успех на всички! <3