Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 юни 2012 г.

Юнска игра - Ръчноизработени цветя във Форум Картичкофурии

Днес е първи юни, Денят на детето и понеже във всеки от нас се крие едно дете ви каня да поиграем заедно.
Във форум Картичкофурии стартира нашата Юнска фрумска игра - Ръчноизработени цветя.
Условията на играта са следните. Всяка нечетна дата от месеца ще се пуска по един урок за ръчноизработено цвете. Всички, които желаят да участват ще имат време до 23,59ч на следващият ден да се включат в играта като направят картичка с това цвете. Можете да включите едно или много цветя по зададеният урок.
Въпреки, че първоначалната ми идея беше да бъде 30 дневно предизвикателство си признавам, че няма да имам физическата възможност да пускам по един урок всеки ден, затова играта ще има 15 теми.
От участниците, включили се във всичките 15 теми ще изберем един, който ще може да зададе Юлската игра, като избере обща тема и предложи подтемите за играта.
Надявам се идеята да ви хареса и да се включите.


1 тема - Китайска роза


2 тема - Цвете от кръгчета

Ще добавяме новите теми и тук в този пост.

Форум Картичкофурии е достъпен само за регистрирани потребители.

0 Comments: