27 май 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 115 -Обзор

Здравейте момичета, творителки на красота и вълшебство! Забавих се с обзора, нали!!!!!
Е, минаха празниците /почти/, неприятните емоции и вълнения покрай земетръсите /тайно се надявам дори никога повече да няма, ужасна работа, ужасна...../, та да намеря мъничкото време да покажа терзанията си по обзора на моето предизвикателство в Картичкофурии.
Благодаря за участието на всички, които се включихте с вълшебните си рози ....наистина ВОДОПАД ОТ РОЗИ, малки, големи, средни, разцъфнали, пъпки, розови, бели, червени, жълти, единични, храсти.....тоооооолкова много....Красота, прелест, не мога да се нагледам ...А пък какви техники и материали сте използвали - страхотни творения, мили момичета!
Та след като излях чувствата си - как мислите - дали ми беше лесно в избора!
Няма да чакам да ми отговаряте - никак, ама НИИИИКАК .....Труден, та труден ...Гледах, преглеждах...по сто пъти....За да ми е по-лесно, направих едно слайдче - можете да разгледате КРАСОТАТА на вашите рози, за което благодаря за пореден път!
Пропуснах да кажа, че прекрасните 3D проекти на някои от вас не отговарят на регламента на Картичкофурии - проектите да са КАРТИЧКИ...Но са ужасно красиви!

SlideShow.com.ua - photo sharing, MySpace slideshows, MySpace codes, MySpace widgets

И за да не ви мъча с многословие, с много тъга, че не мога да отлича всички, които ме плениха тотално - а трябва да избера само една ...

И тя е .....

Тони..


Скромната наградка да си я ползва от сърце!
Плени ме нейния храст с рози, ръчноизработени личи си с много любов , спомен от деството , публиацията й изобщо....може би и ,защото точно такъв храст има и в моите спомени - само, че в жълто ....
Дали пък не е оттогава и моето обожание към жълтите цветя!.
Беше засаден до входа на старата бабина къща и точно така се опираше близо до прозореца....Дори мога да кажа, че точно този розов храст от спомените ми... не съм го срещала повече никога - с много гъсти, жълти рози.....Много прегръдки и благодарност на всички, които направиха картички със жълти рози!!!!!!!!

Благодарим на Дани за невероятния обзор!
Честито
Тони..!Ти си и Картичкофурия на седмицата.Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 115 4- 14 май 2012г.
За да получиш страхотната награда на Дани напиши на мейла на Картичкофурии пощенският си адрес и кратък текст , в който да ни разкажеш за картичката-победител.Тя ще бъде представена в "Картичка-победител"
Очакваме също така с нетърпение предизвикателството, с което ще ни вдъхновиш на 22 юни.

Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии по реда си на участие:

12.Маги

32.Bearkis

38.KalySto

Честито, момичета!Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 115 4-14 май 2012г.

3 коментара:

Miss Emerald каза...

Честито, момичета! Дани, напълно те разбирам за трудността на избора ти!

KalySto каза...

Благодаря,че сте харесали моята картичка!Желая на всичко такова усмихнато начало на седмицата каквото вие ми донесохте! Честито и на останалите момичета!

Тони каза...

Дани, благодаря ти много.Страшно се зарадвах, че си избрала точно моята картичка.Приемам избора ти като подарък за днешният ми рожден ден.Наградата е страхотна.Желая на всички усмихната и успешна седмица.