23 март 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 109 "Подарете ми букет"

Здравейте от мен Кали (KalySto). Тези дни имам двоен повод за празнуване – и аз пораствам и блогът ми навършва една година! И както е традицията реших да ви предизвикам да ми „Подарите букет”. Ще е трудно да е истински за това ви моля, да направите картичка с МНОГО цветя. Може в картинката да има букет, саксия, може да аранжирате цветя в украсата - изборът е ваш. Знаете аз колко обичам да правя такива картички!

Ето ви една „Пролетна фея” заобиколена с цветя.Освен нея в блога ми през дните на предизвикателството ще се появят и нейните приятелки, а ще има и разни полезни неща, така че отбивайте се и там за вдъхновение.


Ще има и награди, разбира се! Реших да са две – едната за картичката, която най-много харесам. Другата я наричам „Млада надежда” и ще е за тази, която реши да се пробва за пръв път в предизвикателство, сега прави началните си стъпки в картичкоправенето или се осмели да направи нещо ново и тотално различно (не забравяйте да пишете ако е така). Приготвила съм ви шарени хартийки, висулки, перли и блескулки, филцови и хартиени цветенца и листенца, и разни-разнообразни панделки и шнурчета.


Очаквам с нетърпение цветните ви произведения!


Благодаря на Кали (KalySto) за прекрасното предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 2 април, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Няма коментари: