18 октомври 2011 г.

На фокус в Картичкофурии - Ultimate pro -Крафтърски куфар

Здравейте Картичкофурии!
Днес стартира новата рубрика "На фокус в Картичкофурии...", която ще представя интересни продукти предлагани в БГкрафт магазините.

"Работилница Фантазия" ще Ви представи един мултифункционален продукт от своя каталог.



Крафт куфара -Ultimate Pro

Ultimate Pro - е всичко от което се нуждае един крафтър. Крафт куфара е основата на всеки начинаещ крафтър.Удобен ,лек, преносим куфар ,благодарение на който осъществяваме бързо и лесно нашите проекти .

Той се състои от два външни панела с различни по размер релефи и форми за биговане.

Предназначението на които е да направят различни Pop-out , K-cards, но също така се състои и от големи декоративни релефи за оформяне на нашите проекти.
Прецизният му дизайн не позволява хлъзгане,местене ,облекчена работа при създаване на релефи на повърхността на картона.


Създаваме пликове в различни размери и форми с помоща на специална схема за сгъване на плик.

Направата на кутийки в различни форми става бързо и лесно .Вашият капак ще пасне перфектно върху основата.Размерът на кутията може да бъде различен в зависимост от спецификацията на размера ,който изберете от 1см до 9см –дълбочина.


В куфара Ultimate Pro има удобно изграден тример за хартия.Измерванията са ясно обозначени в инчове и сантиметри за прецизно рязане .Можем да режем хартия с размери до 30,5см х30,5см. Удобен нож , двустранен .
Съдържа още два уреда за релеф с размери на главите от- 2мм,3мм и 5 мм.


Нова иновативна система за фиксиране на панделки ,която лесно и бързо ще ни позволи да създадем панделки в различни размери и форми . Благодарение на който ние постигаме професионални резултати на работа.


Под вътрешните два панела има отделения за съхранение на аксесоарите към куфара. Удобни отделения за съхранение на уредчетата за релеф ,уредчетата за панделки и тримера.

Отделно от самия куфар се предлагат и самостоятелни дъски за релеф с ралични дизайни , които могат също да се прибират в куфара в отделенията за съхранение.

Представяме Ви и различните дизайни на дъските за релеф.
Всяка дъска е на различна тематика и се продава отделно от Крафтърския куфар

Уредчетата за релеф също могат да се закупят отделно от куфара.




Това е дъската за пликове и кутийки ,която също се продава отделно от Крафтърския куфар.Към нея също има няколко декоративни релефа .


Ultimate Pro е едно истинско удобство и удоволствие за крафтъра.

Няма коментари: