21 октомври 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 86 Обзор

Много благодарим на всички Ви за страхотните картички, които направихте за предизвикателството! Личи си, че хич не бяхте затруднени, а напротив - много вдъхновени! Искрено се възхищавахме на всичките Ви идеи и чудесни реализации, но победителя трябва да е само един и макар да ни беше много трудно да изберем, картичката, която събра най-много точки беше No.7, а именно етно вдъхновената картичка на Deljana.


Честито, мила! Не забравяй да ни пишеш на sales@2elshi-shop, за да се разберем как ще си получиш наградата.

Благодаря на Гери и Двете Елши за чудесното предизвикателство.

Deljana освен, че печелиш наградата на Двете Елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 86 30 септември - 10 октомври 2011г.

В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:
Даниела Тодорова

Цвети

mimimira

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 86 30 септември - 10 октомври 2011г.

Благодаря на всички за участието. Страхотни картички сте направили и ставате все по-добри.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.
Възползвайте се от шанса да зададете предизвикателство в началото на новата 2012г.

3 коментара:

kenli каза...

Това е най- хубавата новина за събуждане!!!!Направихте ме толкова щастлива, за което съм ви безкрайно благодарна! Оценката ви означава много за мен!!!!Поздрави и успешен завършек на седмицата!

BEARKIS каза...

Слънчев лъч-рано сутринта-браво,това е чудесно!!!Поздравления!!!Честитка и за триото!!!

Miss Emerald каза...

Честито, Делянка! Направо си представих лъчезарната и широка усмивка, която е предизвикала тази публикация!
Честито и на останалите момичета!