24 юни 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 72 - " Мечоци"

Предизвикателство Мечоци

Откакто се помня си падам по мечки...Неее, не онези танцуващите, с халка на носа, а плюшени мечоци от всякакъв вид, цвят и порода. Помня с кой мечок започна увлечението ми - подарък от приятели на леля ми, италианци. Това беше най- жестоката мечка която бях виждала някога (все още е на тавана, прибрана в чувал за идните поколения).

Сега вече и при нас продават невероятни плюшени играчки, за това в къщи имам завидно количество от всякакъв вид, но мечоците са ми все още слабост. За това и темата на сватбата ми беше...ами - мечки...

Е - това е и темата за тази седмица. Направете проект, на който да има мече (а после ми изпратете всички да си ги имам – хихихи, шегувам се).

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до 23.59 часа в понеделник, 4 юли. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас петте (Светла, Ем, Рали, Гери и Злати) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето и малко вдъхновение от нас:
Злати

Ем

Гери


Приятно творене!
Злати

Благодаря на Злати и екипът на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 юли, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.



5 коментара:

Kaxala каза...

Обожавам мечоци и имам чудна колекция плюшковци :) Дано успея да се включа преди да замина на море, че иначе ще изтърва срока!

Svetla * каза...

Кой спечели предизвикателството с мечоците ? Аз така и не разбрах ...

slan4eva каза...

Sunshine , не само ти не си разбрала, но какво да се прави :)))

bejko каза...

Момичета и аз не откривам Обзора за Мечоци!!!

Картичкофурии каза...

Момичета имайте малко търпение.Няма да остане предизвикателството без победител. Обзорът ще се появи в блога веднага щом "Двете Елши" са готови с изборът си на победител.Трудно е да избереш сред толкова много и толкова сладки мечоци :)