Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 62 Обзор

Дойде краят и на 62-то Картичкофурийско предизвикателство С три цвята на Тони от "Творения и вдъхновения".
Благодаря на всички, които се включиха за чудесните картички.
Време е да се определи побудителя и това е:

Това е KalySto.
KalySto, Честито! За да получиш наградата си те моля да напишеш адресът си на имейла на блога. Освен, че печелиш наградата на Тони, ти ставаш и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш КФП № 62 - 15-25 април 2011г.
Благодаря на Тони за интересното предизвикателство.

Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии е:
fragola

Lili


Boryana


Честито момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио" като добавите към него КФП № 62 15-25 април 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 63 Картичката, с която започна всичко на Меги.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 2 май.

0 Comments: