Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 20 - Обзор

Приключи и 20 - тото Картичкофурийско предизвикателство Картичка с етно елементи, зададено от Те4ето. Оказа се, че това предизвикателство ви затрудни, но въпреки това в него се включиха 12 картичкофурии с 45 картички и то много красиви и оригинални картички.
Благодаря на всички за участието и за труда и старанието, които вложиха в своето участие в това предизвикателство.
Победителят е:

Това е картичката на Suzi

Suzi, освен че печелиш наградата на Те4ето ти ставаш и Картичкофурия та седмицата и можеш да използваш банер, като добавиш към него КФП №20 4-12 юни.
Освен наградата на Suzi, Те4ето ме помоли да съобщя, че ще има още една награда и тя е за Creative за красивите пропити с български дух картички, с които участва в това предизвикателство.
Аз мисля, че имам адресите и на двете ви, но ако има някаква промяна мола пишете на мейла на блога.
Честито момичета и благодаря на всички участници, чийто прекрасни картички можете да видите в слайда.
video

Не забравяйте да се включите и в 21-то Картичкофурийско предизвикателство - Картичка с източни (азиатски) мотиви зададено от Злати (skylife или Тини-тин). Вижте и прекрасните вдъхновения на Злати.
А на 15 юни, ще можете да прочетете отново кои са Картичкофурийските дебютанти за началото на юни. Ако искате да сте един от тях можете да се включите в новото предизвикателство до 15 юни.

4 Comments:

Krasmari said...
Този коментар бе премахнат от автора.
Krasmari said...

Честита награда Suzi

Creative said...

Честито на Сузи!

А аз не знам какво да кажа. Изключително трогната съм от жеста на Те4еtо.
Благодаря ти, Стеф!
Тази тематика ми е много близка и страшно много се радвам, когато нещата, които правя докосват и радват по някакъв начин и другите.
Още веднъж ти благодаря за прекрасната тема!

И поздравявам всички картичкофурии, включили се в това предизвикателство, защото всяка една представена картичка е прекрасна и носи в себе си частица от неуморимият български дух, вечно търсещ красивото, дори и в прозаичното ежедневие.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Честито на Сузи!!!
Честито и на Светлето - браво на Стефи, че я отличи! Напълно заслужено - и за красотата , и за усърдието, и за усилията, и за сърцето, които влага в творенията си! Невероятна си, Светле!Дано тази тема - българщината, винаги е в сърцето на всички ни !