Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

7 март 2010 г.

КФП № 7 Картички с различна форма

Здравейте фурии на картичките!
Привет от мен- Билба!
Най- накрая дойде и моя ред да ви предизвикам- и то точно навреме- след 6 предизвикателства, защото съм ви приготвила нещо малко по-сложно. Е, предизвиквам ви - направете ми картички с различна форма или така наречените shaped cards!

Може да изберете всяка форма за основа, без правоъгълник и квадрат. Ето и малко жокери- може да са кръгли, с форма на цвете, на яйце, на детска количка, на рокля, бутилка, ракета, саксия с цветя и всичко което ви хрумне. Ето и още един жокер- моите картички:

Развихрете въображението си и разчупете формата! Накрая една от вас ще спечели наградата!
Моля, да участвате в предизвикателствата с нови картички, направени след датата на задаване на предизвикателството. Само новонаправени картички ще участват при определяне на победителя и спечелването на наградата.

Искам да напомня на всички, че все още имат време да се включат и в Картичкофурийско предизвикателство № 6

4 Comments:

Valentina said...

Понеже не видях да пише нищо за това кога трябва да е направена картичката, пуснах линк към "арсенала" ми от бебешки роклички, но ако не могат да участват с най-голяма удоволствие ще направя нови още тази вечер.
Прекрасно предизвикателство.

Картичкофурии said...

По принцип картичката трябва да е нова. Затова и се правят тия седмични предизвикателства, за да направите нови картички по тях. Много са красиви рокличките, но няма да се зачитат при определяне на победителя.

Valentina said...

Благодаря за пояснението. Добавих новите линкове с още топли картички :)) . Опитах се да изтрия първия линк, но безуспешно :( .
Аз очаквам с нетърпение да видя всички творения от това предизвикателство.
Поздрави
Валя

Ivolina said...

Махнах първия линк и ви благодаря за участието с останалите три много красиви картички.