15 юли 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 395 - Цветна приказка

Благодаря на Юлия Ромео за възможността на свой ред да ви предизвикам и искрено се надявам темата да ви заинтригува. Напоследък не мога да избера любима гама цветове, защото всеки един провокира въображението ми по различен начин. Точно с това искам да предизвикам и вас - експлозия от цветове в един приказен сюжет, с всичко което мислите, че му подхожда, за да ни въведе във вълшебния свят на приказките. Това е и темата на моето предизвикателство. Използвайте всичко, за което се сетите , дори цитати от любима приказка. И нека е цветно:)

Наградата от мен е авторска колекция дизайнерски хартии, която освен дигитална, вече има и готов вариант на хартия. Бях замислила нещо с нея, но много би ме зарадвало да видя дизайните в нечий друг завършен проект. Ще има и още малки изненади към нея:)
Благодаря на Ели за приказното предизвикателство!

Приказни мотиви вплетоха в своите вдъхновяващи картички картичкофеите

Ето я моята приказна картичка за една мъничка принцеса. Темата отново е много вълнуваща! Заповядайте! Покажете ни вашата цветна и вълшебна приказка!

От какви дребни неща зависи щастието? От една червена роза, един танц, една любов и някой, който да даде сърцето си. Благодаря на Ели за предизвикателството, приказно и цветно. Моята картичка е по приказката на Оскар Уайлд " Славеят и розата" - една от многото ми любими приказки, пълна със символика и житейски мъдрости. Използвала съм елементи от бирен картон, дантела, кристали и една ръчно изработена роза от фоумиран. Надявам се да съм успяла да ви вдъхновя да творите по темата.

Лятото е най-подходящият сезон да се развихри човек с цветовете. Вдъхновението дебне отвсякъде, само трябва да намерим време да се задържим вкъщи :) Обичам да правя картички с останки от албуми и по тази причина много харесвам пачуърк фоновете. Нека ви е цветно и лятно!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 август 2019г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter


Няма коментари: