25 януари 2023 г.

Картичкофурии на 13 години!

На днешният ден преди 13 години създадох блога Картичкофурии.
Исках и ние в България да си имаме блог, в който да се задават предизвикателства, мечтаех да станем една сплотена общност от творящи хора, да се събираме, да обменяме опит, да създаваме красота.
Сега 13 години по-късно мога да кажа, че само мечтите не са достатъчни. 

И все пак за 13 години в блога, а след това и в страницата и в групата във Фейсбук бяха пуснати 438 предизвикателства за картички и други проекти, 8 предизвикателства за албуми и 12 декупажни предизвикателства. 
Бяха направени десетки размени на картички по различни поводи. 
Имаме си youtube канал Картичкофурии, където можете да намерите интересни и полезни уроци, създадени от нашите картичкофеи. 
Бяха представени 94 гости на рубриката Картичкофурии преставя... и научихме интересни неща за творците ни. 
И най-вече бяха проведени 19 национални срещи, на които се срещнахме хора съмишленици, обичащи да творят и да се забавляват.

Благодаря на всички вас, които сте част от идеята Картичкофурии, които участвате в нашите събития и които сте част от сърцето ми!
Благодаря на всички спонсори на предизвикателства през годините. Без вас нашите игри нямаше да са така забавни!
Благодаря на момичетата от екипа! Мили картичкофеи, тези които сте част от отбора в момента и тези, които участвахте през годините, благодаря ви за прекрасните ви творби и за подкрепата ви!
Благодаря на един много специален човек, с който наливахме основите и с чиято помощ развихме концепцията Картичкофурии! 

Сега ви черпя с виртуална торта и ви каня да си запишете 29 и 30 април в календарите, защото тогава в Стара Загора ще се състои нашата Двадесета Национална Картичкофурийска среща.

А ето и другите места, на които можете да ни намерите: 
Страницата на Картичкофурии във Фейсбук - https://www.facebook.com/cardsaddictedbg 
Групата Картичкофурийски игри и размени - https://www.facebook.com/groups/237177903126584 Youtube каналът Картичкофурии - https://www.youtube.com/@cardsaddicted8785/videos
Групата Национални Картичкофурийски срещи - https://www.facebook.com/groups/1454397871531447
Имейлът на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com

Каня ви и ви очаквам да продължите да се включвате в предизвикателствата, игрите, срещите. Участвайте, предлагайте нови идеи, творете, забавлявайте се.
Десислава Жейнова

1 коментар:

Poli каза...

Честит Прекрасен 13-ти Рожден Ден !Тринадесет години да поддържаш нещо благотворително,с идеята за сплотяване и споделяне,в България с българския манталитет е геройство според мен .Благодарна съм,
че ви открих като блог и въпреки че самата аз напоследък не се включвам активно в предизвикателствата и срещите,си ви следя тук в блога и се се радвам на всичко сътворено от Картичкофеиите и участниците .Бъдете здрави и дано това местенце просъществува още години и постига целта си да направи хората докоснали се до него по-добри, по-творящи ,по-споделящи и раздаващи красота на тези около тях .
Поли Христова