2 декември 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 438 - "Зимна приказка"

Дойде декември, месец на очакванията. Очакваме зимата, очакваме Коледа, очакваме Нова година.
Ние от Картичкофурии ще очакваме вашите участия в Картичкофурийско предизвикателство 438 - "Зимна приказка". Предизвиква ни Даниела Нановска, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 436 "Време" на Валентина Василева.
Привет неуморни Картичкофурии! Първо искам да благодаря на Валентина Василева, че избра моята картичка за победител в Картичкофурийско предизвикателство 436 - "Време".
Много се радвам, че ще Ви предизвиквам в най- хубавия месец от годината- декември! 
Надявам се да има повече участнички, защото темата е чудесна –„Зимна приказка“. 
Вие решавате как да изглежда и какви техники да използвате в творбите си, стига да отговарят на темата. И нека във вашите творби да има и някаква животинка- еленче, сърничка, зайче, птичета ... 
 Развихрете въображението си и бъдете креативни! 
С нетърпение очаквам да „прочета“ Вашите зимни приказки!
Победителят получава награда-изненада. Спонсор на предизвикателството ни ще е екипът на онлайн магазин "Талантино".
За всички малки и големи талантливи мечтатели, ние от Талантино се стремим да насърчим Вашите идеи и да ги превърнем в реалност. В онлайн магазинът ни www.talantino.bg ще откриете страхотно разнообразие от Дизайнерска хартия, заготовки за албуми, изкуствени цветя, панделки, дантели, елементи за декорация и много други. Също можете да ни изпратите изображения и снимки, които да отпечатаме върху декупажна хартия за вашите проекти. 
Победителят ще получи от нас награда от три блокчета дизайнерска хартия в размер 20х20см. по избор. 
Благодарим на спонсора за предоставената награда. 

Днес искаме и да поздравим новата ни картичкофея и да благодарим за подкрепата и прекрасните проекти на една дама от нашият екип, която намери нови приложения на талантите си. Благодарим на Жужа Павлов, че беше част от екипа на картичкофеите и и желаем много щастие и успехи.
Новата дама в нашия екип, която приветстваме днес е Фанка Милянчева. Тя ще твори вдъхновяващи проекти за предизвикателствата на Картичкофурии. Можете да се запознаете по-близо с нея и нейните творба от гостуването и в рубриката Картичкофурии преставя... ТУК Вдъхновяващи проекти - зимни приказки създадоха картичкофеите:



Моята "Зимна приказка" е крафт и шевове. Изрязох хартиени елементи, приших зебло и дантела, добавих елен от бирен картон, който покрих с топъл ембосинг, а за финал използвах дървено копче. Нямам търпение да видя вашите проекти.




Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 януари 2023г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: