8 септември 2022 г.

ДЕВЕТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 8-9 ОКТОМВРИ хотел "Мелса КООП" гр. Несебър

Картичкофурии ви канят да се включите в Деветнадесета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 8-9 октомври в хотел "Мелса КООП" гр. Несебър.

ДЕВЕТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

8-9 ОКТОМВРИ

хотел "Мелса КООП", гр. Несебър



Хайде отново да се съберем на нашата традиционна есенна среща. Темата ни този път ще бъде Крафтърска свобода и морски приключения.
„Това, което знаем, е капка, това, което не знаем – море“, Латинска сентенция
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за присъствие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Мелса КООП", а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 8 октомври вечерта ще се проведе обща вечеря на участниците в срещата в ресторант "Несебър". За вечерята ще бъде пусната допълнителна публикация и форма за записване. Следете блога и групата.
Записването за срещата за тези, които ще използват настаняване в хотел ""Мелса КООП" продължава до 6 октомври.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: