1 ноември 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 427 - Картичка с коледна звезда в нетрадиционни цветове.

Все повече замирисва на Коледа, затова и нашето ноемврийско предизвикателство ще е на коледна тема. Предизвиква ни Di Di, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 424 - “Слънчогледовa страст“! на Маги Димитрова.

Здравейте Картичкофурии!
Аз съм победител в предизвикателството на Маги Димитрова "Слънчогледова страст".
Казвам се Диана Николова.
Започнах на шега преди 5-6 години да правя картички заради дъщеря ми, която много държеше да подаряваме ръчно направени картички на приятелите си и близките. И после... знаете как е - увлякох се в покупки на материали, гледане на безброй клипчета и възхищението ми към майсторките нарастваше всеки ден!
Изработвам картички само по конкретен повод, само за конкретен човек и само за подарък. Нямам достатъчно свободно време да правя повече от една-две на месец. Затова останах изненадана и безкрайно се трогнах, когато разбрах, че Маги Димитрова е избрала моя картичка за фаворит!
Разбирам, че трябва бързо да избера темата на предизвикателството за ноември.
Сред всички теми, които ми хрумваха, много ми се искаше това е да свързано с цветя. Много обичам да си правя сама цветчетата за картичките и опитвам всичко, свързано с тях.
И предвид настъпващата зима и най-чакания празник, реших моята героиня да е Коледната звезда. Но да е бяла и/или бялосиня или сребристосиня. Нека да е нетрадиционна Коледа. Без злато и червено, които често използваме в коледните проекти. Който обича броката, снежните ефекти и сребристите блясъци да е свободен да ги използва.
Това е наградата за победителя:
Ето и моите коледни вдъхновения:
Благодаря ви, че ми дадохте поле за изява! Вие сте прекрасни!
Благодаря на Di Di за коледното предизвикателство!
Спонсор на предизвикателството е Руми Борисова - онлайн магазин Хоби свят и реално магазинче в Пловдив.
Вече 10 години на малка уличка в стария квартал Кючук Париж,в най-красивия град Пловдив, ви очакваме да творим заедно, да се забавляваме и да създаваме нови приятелства.
Декупаж, картички, албуми, материали, изкушения за малки и големи. Усмивки и грейнали лица. Ако сте заинтригувани,магазинчето е Хоби свят.
Това е мястото и на нашето ателие, в което може да се запознаете с различни приложнитехники, да научите много хитринки,д а се срещнете с приятели и да прекарате време изпълнено с положителни емоции, зареждащо и креативно.
Наградата на спонсора ще е ваучер за 30лв от магазин Хоби свят

Коледни вдъхновения в нетрадиционни цветове за всички нас направиха Картичкофеите:
Коледа, така очаквана, пълна с желания и надежди, уют и топлина! Обичам я! Моята картичка по новото предизвикателство е по- необичайна. Исках да бъде в повече черни багри, не знам защо?! Може и да ми е свито и по- тъмно на душата заради всичко случващо се у нас и по света....., не знам, може би.... Все пак я освежих с малко лилаво, зеленикаво, синкаво и разбра се, бяло! Коледните звезди ги изрязах и направих от фоумиран. Добавих мини шишарчици, копчета, панделка. Очаквам с нетърпение какво ще сътворите вие, провокирайки се от зададената тема този месец!

 

Тази година за Коледа реших да подарявам на приятелки така актуалните кутии за шоколад. Съчетах новото ни предизвикателство с направата на една такава. Направих фона на кутията с малко релеф и оцветяване с боички. Декорирах с ръчно направени коледни звезди от фоумиран, стръкче памук, малко сняг и кристали.




Тази година заложих основно на синия цвят в коледните ми проекти. И макар да не са съвсем нетрадицинонни цветове за зимна картичка с нея Ви каня да се присъедините в новото ни предизвикателство.


Моето коледно вдъхновение за вас носи скреж в розово, синьо и малко кафяво. Заедно с празничната украса и подаръците, на побелелите от сняг клонки разцъфна една коледна звезда в бяло и сребрист прашец.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември 2021г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: