1 юни 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 422 - "Детство мое"

След мъжете и абитуриентите, в най-детският месец е време да отдадем внимание и на децата.
 Темата на новото ни предизвикателство е "Детство мое" и с нея ни предизвиква Maria Dobreva, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 419 - "Ухание на пролет" на Ekaterina Marinova
На днешния ден най-подходяща е детската тематика .Затова реших. Предизвикателство 422 на картичкофурии да се казва "Детство мое ".
Обожавам да правя картички за децата . Със сигурност и вие , споделяте проекти кой от кой по- красиви !
С този мой проект ви предизвиквам да участвате без никакви условия ! 
Наградата за победителя ще е изненада.
Благодаря на Maria Dobreva за детското предизвикателство. 

 Спонсор на предизвикателството е Дани Ангелова или Водно конче.
Предлаганите от нея елементи от бирен картон са елегантен елемент и допълнение към всеки ваш проект. Новото при нея са елементи, които можете да изполвате в така актуалната техника на обличане на корици за албуми с велур.
Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Благодаря на Дани Анелова, за предоставената награда.
Вдъхновяващи детски картички ни показват картичкофеите:

И аз като децата докато подреждам понякога намирам най-различни "загубени" неща. 🙂 Бях забутала тези сладки картинки, подрък от другарче, между разни изрезки. "Появиха се" в момент, в който имах нужда от вдъхновение.




Моето вдъхновение днес беше едно цветенце, което Маги ми подари и от там тръгна всичко. Получи се една различна и необичайна детска картичка-таг във винтидж стил. Леко носталгичен, но очарователен по своему.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 юни 2021г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след деня на задаване на предизвикателството. В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени къартички. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: