4 март 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 419 - "Ухание на пролет"

Мартенско предизвикателство към всички нас отправя Ekaterina Marinova, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 416 "С дъх на Коледа"
Здравейте, Картичкофурии,. 
Още веднъж благодаря!. Всеки сезон има своите очарования,но най-хубавият и очакван сезон за мен е пролетта - свежа, слънчева, въздушна, ароматна. Природата се събужда за нов живот - всичко наоколо е зелено и обсипано с цветя, кръжат птички, пеперуди и пчели. Символ на надеждата. За утрешния ден! В тези трудни времена имайте вяра и надежда, празнувайте живота, но бъдете и отговорни!. 
Затова ви предизвиквам да участвате с ваши проекти на тема "Ухание на пролет",като единственото задължително условие е зеленият цвят.
 Благодаря на организаторите за тази възможност!.
 Желая успех и вдъхновение на всички!
 Победителят, който избера, ще получи награда изненада от мен.
 Моите творения може да откриете в Инстаграм: https://www.instagram.com/vizore80/

Бъдете здрави!
Екатерина 

Спонсор на предизвикателството е Руми от Rumilina Art & Hobby .
Привет от Rumilina Art & Hobby !
 Ние сме реален магазин за хоби материали в гр. Стара Загораза, намиращ се в самия център на града. Продаваме цветни хапчета за лек на душата, умът, за предизвикване на радост и цветни фантазии за нашите клиенти-боички, лепила, лакове, хартии, картони, крафт инструменти, дървени предмети за декориране, безброй салфетки за декупаж, четки и още.. и още...
Заповядайте в това зелено предизвикателство, за да предизвикаме заедно свежестта и топлината на идващите дни! Нека живителната сила на Пролетта се пропие в нас и ни донесе много усмивки и ведро творческо настроение. 
Аз съм Rumilina и това е моето вдъхновение:
Наградата е гилотината на Тим Холц.
Благодаря на Екатерина за пролетното предизвикателство!

Благодаря на Руми от Rumilina Art & Hobby за предоставената награда!

Вдъхновения на пролетна тема създадоха картичкофеите:

Свежа, пролетна, с котки, със задължително зелено е картичката от мен по новото предизвикателство в Картичкофурии! Изпратихме я на бабата на моите деца, моята свекърва, която е прекрасен човек, обичащ пролетта, жълтото и зеленото, и разбира се... котките!
Съвсем скоро е най-нежният празник и темата ме вдъхнови как да изглежда моето "Обичам те!" към мама.
Пролетни цветя, цъфнали дръвчета, сутрешна роса, жужене на пчелички и задължителни зелени листенца. Такава е моята уханна пролет.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 април2021г.

В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: