1 ноември 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 415 " Животинки "

 Днес на Денят на народните будители искаме да ви поздравим и да ви поканим в нашето ноемврийско предизвикателство. 
Отправя ни го Поли Христовапобедителка в Картичкофурийско предизвикателство 412 "Всичко е позволено" на Sisi Todorova.

Здравейте! 

Темата на започващото предизвикателство е "Животинки". Животните са добре дошли като елементи на картички с различна тематика - коледни с еленчета и птички , детски със слончета, зайчета и жирафчета например, морски с рибки и други морски обитатели , картички за дипломиране с бухалчета , за притежателите на домашни любимци с кучeта , котки и папагали и изобщо това е според мен една благодатна тема за творене, така че ви очаквам с повече от едно участие :).

Аз избрах за вдъхновение да направя две мини коледни картички.


Победителят ще получи избрани материали.
Благодаря на Поли Христова за интересното предизвикателство.

Спонсор на предизвикателството е Таня Бичева, авторка на много красиви и оригинални дигитални хартии, които можете да намерите в нейното етси магазинче TaniaDesign
Здравейте!
Аз съм Таня Бичева. Някои ме познават като Tania Design. По професия съм биолог. Един ден срещнах дигиталния скрапбукинг и се влюбих в него, след това заобичах дигиталните картички. Завърших графичен дизайн, но любовта към изработването на картичките остана. Открих очарованието на стила винтидж, стиймпънк и започнах да създавам продукти в този стил. Доста по-късно започнах да създавам и дигитални хартии. И последната ми страст е акварела и той присъства в моите хартии. Може да ме намерите в Eтси: https://www.etsy.com/shop/TaniaDesign
 Победителят ще получи ваучер за 30лв от онлайн магазина TaniaDesign.

Вдъхновяващи проекти с животинки създадоха картичкофеите:

Толкова са сладурски всички дизайнерски хартии или печати с животинчета! За тези небрежни, бързи мини картички се вдъхнових от наближаващата Коледа, един стар любим печат и един нов, нетестван до днес.
Прекрасни са всички проекти със животни. Правила съм най-различни: албуми, кутии, картички, рамки. За вдъхновение от мен ще ви предложа една поздравителна картичка в комплект с албум със сладки животинки!

Тези от вас, които ме познават добре знаят, че съм луда на тема животни и цветя. И ако цветята винаги могат да бъдат включени като елемент в картичка, с животните е малко по-трудно. Но коледните картички са чудесна възможност всякакви космати и пернати същества да бъдат представени - лисица в снега, елен в гората, синигер или червеношийка на клонче или мъркащо коте пред камина. Покажете ни вашите картички с животни!

По принцип не съм голям любител на котките, но хартиите на Stamperia-Mechanical Fantasy са полкова готини, че всеки детайл ми харесва.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 ноември 2020г.

В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 коментара:

DBlueberry Craft Art каза...

Здравейте кога и къде се публикуват победителите във вашия блог? Опитах се да намеря тала информация, но нещо не успях. Би било хубаво, ако дадете информация и на какъв принцип се избира победителя :) Предваритешно благодаря! :)

DBlueberry Craft Art каза...

Такава информация*:)

Маги каза...

Здравейте, победителите от предизвикателсвто 413 "Отново на училище" ще бъдат публикувани в средата на м. ноември, от предизвикателство 414 "Акварел"-в средата на м. декември и т.н. Единия победител се избира от задаващия предизвикателството, а победителя, който получава наградата на месечния ни спонсор, избираме ние от екипа на Картичкофурии.

Smith Elen каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Ever Lighten каза...

Really I enjoy your site with effective and useful information. It is included very nice post with a lot of our resources.thanks for share. i enjoy this post. https://everlighten.com/

Smith Elen каза...

Lipstick are the predominantly utilized item in regular daily existence and the best item in the female cosmetics industry. Lipstick Packaging of the lipsticks will undoubtedly be just about as stylishly entrancing as the actual lipstick.
Get Custom Lipstick Boxes