1 юли 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 410 "Синьо лято"

Здравейте, картичкофурии!
Навън се позатопли… Иска ли ви се почивка, разходки, моренце..?
Реших следващата тема да е “Синьо лято”. Разбира се, че синият цвят не е задължителен.
Предизвиквам ви да използвате цялото си въображение – слънце, плаж, джапанки, коктейли, сладолед и каквото ви хрумне…
И нека лятото започне сега!
Нямам търпение да видя творбите ви.
Валентина Василева

Спонсор на предизвикателството са нашите приятели от онлайн магазин "Крафт нещица":

От Магазинче "Крафт нещица" ще се опитаме с помощта на креативните дами от екипа на „Картичкофурии“ да ви предизвикаме и вдъхновим за предизвикателство „Синьо лято“!
А при нас можете да намерите изключително разнообразие от хоби материали, с чиято помощ вашите проекти ще бъдат с артистичен и завършен вид! Това включва възхитителни дизайнерски хартии и хартиени елементи, тампони с мастила, печати, щанци за изрязване, перфоратори, стенсили, бои, пасти, вакси, фолио, фоумиран, и много видове материали за декорация - айлети, брадсове, копчета, перли, пайети и хартиени цветя, и още много други!
Знаем колко много влага всеки творец, когато създава.
Затова и нашата цел и стремежи са насочени към откриване и предлагане на качествени дизайнерски продукти, с които да ви вдъхновим и да ви помагаме да реализирате идеите си!
Осигурили сме и награда – ваучер за 30лв от нашето магазинче „Крафт нещица“ – www.b-wow.net!
С нетърпение очакваме да видим проектите Ви!

Благодаря на Валентина Василева за лятното предизвикателство!
Благодаря на спонсора онлайн магазин "Крафт нещица" за осигурената награда!

Вдъхновения по темата създадоха картичкофеите:
Отдавна не съм се включвала да ви вдъхновявам, но нямаше как да устоя на темата, защото вярвам душите на всички ни са закопнели за жарко слънце, парещ краката пясък, пръски морска пяна по тялото, открити малки съкровищни рапанчета и мидички и крясък на чайки.


Каква жадувана тема! Моето лично вдъхновение за това предизвикателство е акварелният фон на който ми се получиха страхотни водни пръски! Заложих на по-изчистен вариант на картичка. Използвала съм само акварелния фон, малко релеф, печат и морска звезда.

Нали сте виждали снимки от Мароко с красиви, ярки цветове? Или пък боядисаните в различни цветове къщи на о. Бурано? Всички те бяха моето вдъновение. Точно така си представям лятото, ярко и пъстро, с много цветя.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 юни 2020г.

В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!



Няма коментари: