Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

20 януари 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 403-обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Картичкофурийско предизвикателство 403 "Картичка с ембосинг -топъл и\или студен".

Благодаря на Sisi Todorova за предизвикателството!

Ето това е нейният избор на победител:

Здравейте, творящи дами!
За трети път имам честта да избера победител в предизвикателство при Картичкофуриите. Мислех,че темата ще бъде интересна и лесна за повечето от вас,(сигурна съм,че ползвате често техниката "ембосинг"), но за съжаление и този път участията бяха много малко!
Благодаря на всички, които се включиха!
Не се затрудних да избера за победител участник  №1 - Maria.


Нейните картички винаги ме докосват и вълнуват по някакъв начин!

Честито на победителката!
Maria, ти си Картичкофурия победител! Ти ще ни вдъхновяваш на 1 март. Можеш да използваш нашият банер в блога/страницата си, като добавиш към него КФП 403- 15 ноември - 15 декември 2019г.


Maria, за да получиш наградата си се свържи със Sisi Todorova

Няма коментари: