1 януари 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 404 - "Всичко коледно"

Коледа е почти на прага ни и всички усилено творите за нея. Темата, с която ние от Картичкофурии ви каним в своето Картичкофурийско предизвикателство 404 е "Всичко коледно". Сега е моментът да ни покажете всички неща, които изработвате за своя дом и семество или за своите клиенти. Все пак ше поставим и едно ограничение. В нашето предизвикателство няма да можете да се включвате с вашите кулинарни творения. Всичко останало, което сте изработили ръчно за Коледа 2019 може да бъде включено в предизвикателството.

Спонсор на предизвикателството е една много креативна дама, която използва своят талант в много различни области, една от които е създаването на дигитални дизайнерски хартии. Това е Мина Ангелова. Ето и нейното представяне:

Аз съм човек с много интереси, всичко красиво ме вълнува и провокира, а и съм неутолим авантюрист – изследовател по душа, затова и вероятно се изкушавам да експериментирам с повече от едно хоби 🙂
Като монета с няколко страни съм - икономист по пбразование, специалист Човешки рисурси, запален кулинарен блогър Angellove's Cooking, влюбен във фотограията и със сериозни залитания по скрапбукинг експериментите и дигиталните хартии...
Като на шега от кулинарното ми хоби преди време се роди идеята за Aromas House – кокетно, хоби сладкарско магазинче в центъра на София, което се радва на сериозния интерес и на крафт почитателите.
Именно по техни искания се роди и идеята за Hobby-Lobby – магазинче за крафт маниаците сред приятелите и клиентите ни.
Някъде по това време успях да стартирам и онлан магазинчето си в Етси - MinaArtDesign, където давам воля на страстта си към дигиталните хартийки, която все по-настойчиво започва да си пробива път сред останалите ми задължения и смело да ги измества.

Победителят в предизвикателството ще получи ваучер за 30лв, който ще може да използва в онлан магазина на Мина Ангелова в Етси - MinaArtDesign.

Благодаря на Мина Ангелова за коледното предизвикателство!

Коледни проекти създадоха Картичкофеите:

Използвайки прекрасните коледни хартии на MinaArtDesign - Christmas Robins Paper Pack Watercolor

Коледа с дъх на портокали и канела! Коледа изпълнила душите ни с надежда, светлина и топлина! Всичко това видях в тези прекрасни дизайнерски хартии! Водена и от свободата на предизвикателството, че всичко е позволено се получи един прекрасен Коледен комплект! Това е моето вдъхновение!

Крайният срок за участие в предизвикателството ще е 23.59ч на 31 декември, вторник.

В това предизвикателство можете да участвате с всякакви коледни проекти ръчно изработени от вас през 2019г. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Няма коментари: