15 ноември 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 403 "Картичка с ембосинг -топъл и\или студен".

Обичате ли да използвате техниката-"ембосинг "във вашите проекти? На мен ми е една от любимите, особено топлият ембосинг.
В моята картичка съм използвала папка за релеф (студен ембос) и пудра и тампон(топъл ембосинг).








Ще чакам с нетърпение вашите проекти. А това е наградката от мен.


Благодаря на Sisi Todorova за ембосинг предизвикателството.

Ембосинг техники използвата в своите вдъхновяващи картички картичкофеите:

Детско- магична и нежна картичка от мен. Елементи с топъл ембосинг, шевове, акварелен фон и грива на еднорога от конци. Темата отново е много интересна и ще очакваме вашите красоти!




Обичам да разпръсквам вълшебен прашец от шаби шик пудра върху своите картички.Така направих и тук,за да бъде празника на едно младо бъдещо семейство още по магичен.




Коледна Магия е моята картичка за вдъхновение. Пищна и снежна! С елементи с топъл ембосинг, коледни звезди, панделки, дантели и много настроение!




Напоследък рядко слагам по проектите си ембосинг и благодаря на Сиси, че ни предизвика с тази толкова приятна техника. За орнаментната рамка от бирен картон използвах топъл ембосинг.




Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 декември 2019г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Няма коментари: