16 май 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 391 - Микс медия в нашите картички и декорации.

Здравейте!
Казвам се Жанета Гочева. Благодаря на Красимира Желязкова за избора ми на победител в Картичкофурийско предизвикателство 385 "Интересни сгъвки и pop-up елементи и приложението им в нашите скрапбук проекти".

Сега на мен се отдава честта да ви предизвикам! От доста време се занимавам със скрапбукинг. Постоянно ме увличат нови неща и експериментирам с нови техники, а напоследък много и с микс медия.

Нека да сътворим различни, интересни картички или други продукти използвайки Микс медия в нашите картички и декорации!

Победителят ще спечели награда - победителят ще спечели кутия за бижута направена от мен с микс медия и материали.

Желая Ви много творческо вдъхновение!
Очаквам вашите творби!

Благодаря на Жанета Гочева за миксмедийното предизвикателство!

Използвайки различни техники вдъхновения по темата създадоха Картичкофеите:

Микс медия или творческа свобода?! Не е ли прекрасно?! Толкова обичам този стил на правене на красоти!
Аз лично се спрях на картичка за абитуриентка в стил Микс медия, на тема Фармация. Използвах страница от стар учебник по химия, марля, изрезки от картон, замазах всичко с лепило и гесо. Направих многоцветен фон с акварелни бои, поставих много цветя, части от Менделеевата таблица, а за разкош, от тел и пластмасови топчета, направих нещо като макет на молекули, с който доста се поизпотих 😊 . Получи се свежа и ярка картичка!

Обожавам мъжките картички и микс медийното предизвикателство ме вдъхнови да се заиграя с боички и любими печати.

Лека заигравка с различни материали: парченца дизайнерска хартия, акрилни бои, 3D структурен гел, различни мастила и перманентен маркер, и резултатът - пъстра картичка с цветя, явно са ми слабост

Обичам да смесвам различни техники, да се клепам с бои и мастила. От моята арт терапия се появи тази малка рамка. Още едно хубаво нещо в микс медията е, че могат да се използват "непотребни" неща. За гръб на рамката използвах 2 стари дебитни карти.


В това предизвикателство можете да участвате не само с картички, но и с други проекти, в които сте използвали микс-медийна техника.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 юни 2019г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter



Няма коментари: