25 март 2019 г.

Тринадесета Национална Картичкофурийска среща 13-14 април 2019г. гр Русе - ПРОГРАМАТА!

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.


ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

Както всеки път е време за обявяване на програмата за предстоящата среща.

Темата на срещата ще бъде "Цветница и Великден"!

Начален час на срещата 10,30ч. в събота 13 април в голямата зала на Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.

Срещата ще започне с традиционното представяне. Нека се видим кои сме се събрали. 

За да спазим темата на срещата ви каня да донесете направени от вас великденски картички, цветни картички, украса за Цветница и Великден, въобще всичко, което сте изработили и съответства на темата ни. Ще си направим малка изложба с направените от нас неща. Всеки ще може да си прибере донесеното от него.

Ще има и традиционната Размяна на АТС, която ще се проведе след първата част на срещата в събота. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата. Направете колкото желаете и на избрана от вас тема.

Каня ви да се включите и в Крафт базара. Донесете излишните си материали и им намерете нов собственик. Ненужното за вас е съкровище за някой друг.

Отново ще си организираме благотворителна изработка на картички, които ще бъдат дарени за базар на фондация Мечта за дете. Можете да си донесете своите инструменти, а също така и материали за направата на картички.

Благодарение на Евгения Петрова от Слонче с балонче нашите малки крафтърчета - децата на срещата ще имат свои забавления и занимания, които ще започнат от 13,30ч.

Важна част от втората част на срещата ще са платените работилници. На тази среща това ще са:



В събота 13 април.


1. Пролетни цветя от креп хартия с Кирилка Симеонова - продължителност 2 часа.

Цена 20лв.


2. Рамка за снимка, облечена в текстил с Евгения Петрова от Слонче с балонче. Продължителност 2 часа.
Цена 35лв.


3.Механика на скрапбук албумите с ЕМ от Двете Елши. Продължителност 4 часа
Цена: 40 лв

В тази работилничка ще ви покажа как да изградите от начало до край скрапбук албум с красив и елегантен дизайн. Ще разгледаме как работи механиката на един албум и как да я оптимизираме, за да може той да е функционален и раздвижен. Ще разгледаме най-честите грешки при конструкцията на албум, защо се получават и как да ги избегнем. Албумът е с твърди корици и 12 страници, като те са раздвижени с различни елементи като крила, джобчета, за да придадат интересен вид на албума.Тази конструкция е подходяща за всеки повод и може да събере както снимки, така и картички, билети и други спомени.
Работилничкта е подходяща както за начинаещи така и за напреднали.


Край на срещата 17,30 ч.

Неделя 14 април

Начало 9,30ч. в конферентната зала на хотел Кристал!

Работилничка за изработка на мъжка картичка с Татяна Попова. Продължителност 3 часа.
Цена 20лв.

Трудните мъжки картички -чудите се дали дизайнерските хартии, които имате са подходящи, нещо все не ви харесват! И така чудейки се, вадите от чекмеджетата мастила, пудри за топъл ембосинг, щанци, пасти за релеф, металическите вакси - и воала, фонът се получи, още малко заиграване и картичката е готова! Пръстите носят мастилените следи още 3 дни, но удоволствиетооо-то не може да се купи и опише!

Записването за работилницата ще става САМО на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
Местата за работилниците са ограничени. Моля желаещите да се включат в тях да се запишат своевременно.


Освен платени работилници ще има и още други интересни неща.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Линкове към Формите за присъствие и за вечерята можете да намерите в ТАЗИ публикация. В групата Национални Картичкофурийски срещи ще бъдат публикувани списъци на записаните за срещата и на записаните за вечерята. Свободна консумация ще има само за децата, затова моля желаещите да присъстват на вечерята да попълнят формата.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Картичкофурии си оставя правото да прави промени по организацията на срещата.

Няма коментари: