25 януари 2019 г.

Картичкофурии на 9

Днес отново е 25 януари и ние от Картичкофурии имаме повод да почерпим!
Днес стават 9 години от създаването на блога. Девет години през които заедно се забавлявахме, предизвиквахме, създавахме красиви неща, учихме нови неща, гостуваха ни творящи хора, разменяхме си картички, помагахме. Бяха проведени 12 Национални Картичкофурийски срещи на които се запознахме с нови хора, обменихме опит и приятни емоции.
Искам да благодаря на всички, които заедно с мен помагаха за съществуването и развитието на блога. На прекрасните и талантливи Картичкофеи - Валентина Колева-Димитрова; Даниела Велкова; Диди Георгиева - didStef; Ели - Усмихната Сръчковка; Маги - Маргарита Маринова и Тоня Благоева - Tochica, които създават красиви и оригинални вдъхновения за предизвикателствата на Картичкофурии.
Благодаря на всички магазинчета, които стават спонсори на нашите предизвикателства и така ни дават възможност да творим и да спечелим чудесни награди. Благодаря и на всички творци, които задават предизвикателства като победители и ни предизвикват с избрани от тях теми. Благодаря на домакините на картичкофурийските срещи за великолепното им посрещане. И най-вече благодаря на всички вас, нашите участници. Вие сте тези, заради които Картичкофурии продължава да съществува и да се развива вече девет години.
Очаквайте още много нови и интересни неща през започващата от днес десета година на Картичкофурии.
А ние ще ви очакваме в нашите предизвикателства, игри, размени и срещи.
*В публикацията е използвана снимка от сайта http://cakesdecor.com/cakes/73282

1 коментар:

Miss Emerald каза...

Честит рожден ден, Картичкофурийки! Бъдете здрави, все така вдъхновяващи, креативни и изпълнени с нови, вълнуващи предизвикателства!