2 декември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 378 Дъска с вдъхновения

Картичкофурии ви кани в Картичкофурийско предизвикателство 378 Дъска с вдъхновения със спонсор екипът на БГ-шаблони.
Предлаганите от тях шаблони на български и разнообразни сетове от бирен картон можете да намерите в онлайн магазина им Студио Кики.


Ето това е нашата дъска с вдъхновения. От вас очакваме да се включите с картички, в които присъства поне един елемент от нея. Цветовата комбинация, елементи от бирен картон, изрязани с щанца елементи или такива изрязани с пънч. Достатъчно е да има поне едно от тези неща на вашата картичка, за да можете да участвате с нея в предизвикателството.
*Цветната палитра е от https://pippinpoppycock.com/mood-boards/

Благодаря на екипът на БГ-шаблони за оригиналното предизвикателство!

Вдъхновения за него създадоха картичкофеите:

Винаги съм се впечатлявала от цветовете. Те ме зареждат и вдъхновяват! Ето и моята цветна картичка по зададената палитра!


Направих мъжка картичка за юбилей. Избрах 2 елемента от дъската. Комбинирала съм елементи от бирен картон и изрязани кръгове със щанца.


Ако имате елементи от бирен картон, или пък обичате изрязаните елементи от шаблони и пънчове, сега е моментът да се включите при нас и да ни покажете творбите си. Ако пък се вдъхновявате от цветовете на палитрата, запрятайте ръкави и си поиграйте с тази комбинация. Аз съм спретнала сватбена картичка с част от цветовете и елементи от бирен картон.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември 2018г., събота.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





1 коментар:

yaklibber924 каза...

Aw, this was a very nice post. In thought I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and by no means appear to get something done. online casino slots