15 август 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 373 "Щастие"

Здравейте творящи другарчета и читатели на Картичкофурии!
„От много работа няма шанс да забогатея, но от лотарията поне има някаква вероятност.” Това са думи на моя много близка приятелка, която е редовен клиент на лотарията и тотото, стига да имат джакпот минимум 2 милиона. Моята приятелка е един много открит и раздаващ се за другите човек. Дори, ако някой ден спечели голям джакпот, има план с какво да помогне на всяка една от нас – нейните приятелки. Незная дали за нея да спечели лотарията би било най-голямото щастие, но искрено й го пожелавам.
Използвам гостуването си в Картичкофурии, за да отправя следното предизвикателство към вас: Какво за вас е щастието? Дали то е в парите, късмета, здравето, любовта или нещо друго? Пресътворете вашето мнение по върпоса в картичка на тема „Щастие“. Или пък, използвайте настоящето предизвикателство, за да отправите пожелания за щастие, пари, късмет, здраве или любов във вид на картичка към някой ваш приятел/близък.
Всякакви материали и импровизации по темата са позволени.
Победителят ще получи от мен за награда дизайнерски албум на Тим Холц плюс още една изненада. Надявам се да се забавлявате и скоро да ни покажете невероятните си картички по темата.



Благодаря на Илияна Мавродиева за щастливото предизвикателство!

Какво е за тях щастието ни показват Картичкофеите.


Щастието често е в малките неща. Ако успееш да го откриваш в тях, всеки ден ще е чудесен.




Винаги съм свързвала морето със щастливи моменти от моя живот. Изкарах студентските си години във Варна. Там се запознах със съпруга ми, макар с него да сме от един и същ град. Затова направих този таг-картичка на един дъх.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 септември 2018г., събота.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: