Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

16 май 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 368 - Прохладна лятна утрин

Здравейте сръчни магьосници!

Казвам се Жужа и този месец съм домакин на едно от предизвикателствата при невероятните картичкофурии. Благодаря от сърце на Ellie, която избра моята кутия за шоколад с рози за победител в нейното предизвикателство, като по този начин ми даде възможност да ви провокирам да творите.

Тъй като сме на прага на лятото ми се искаше да е нещо лятно, вълнуващо, напомнящо за топлите вечери, в които търсим прохлада, за свежите утрини, преди да се е вдигнала росата, пърхащите пеперуди, за вкуса на летните коктейли, за лавандуловите поля, за лимонадата с мед, сладоледа.... За да ви дам максимална свобода да творите реших да задам предизвикателството под формата на табло (mood board). Използвайте го като вдъхновение, изберете си цвят или цветове, текстура, елементи, усещане, шрифт или се вдъхновете от някоя от дадените думи или фрази. Възможностите са много,изберете си това, което най-много ви допада.


Наградата за победителя ще бъде ваучер за пазаруване на стойност 30 лв. в онлайн крафт магазин и една малка изненада от мен.
Успех!

Жужа

Благодаря на Жужа за оригиналното предизвикателство!

Темата интерпретираха в своите картички-вдъхновения Картичкофеите:


Лято, слънце, небе, зелени поля, усмивки..... Моето вдъхновение за тази картичка дойде от свежестта на зелените листа и тревички, цвета на лимона в коктейла, синия цвят на безкрайното лятно небе в предложената дъска-вдъхновение!Не знам дали имаше нещо в това предизвикателство, което да не ме вдъхнови - цветовете, картинките, думичките ... всичко провокира в мен желание да седна и да творя на мига. В тази картичка използвах всички предложени цветове и елемента пеперуди.


Прохладната лятна утрин свързвам с ранна разходка по плажа. Отново успях да събера на едно място всички предложени цветове, като на жълтото, зеленото и лилавото заложих в малките акценти. Думичката, която избрах, е "капчици роса", които едва забележимо заблестяха по клончетата.Моето вдъхновение дойде най-вече с пеперудата. Избрах дизайнерски хартии с пеперуди и декорация от няколко изрязани с пънч. Използвах също капчици роса, лято, синьо, свежо зелено и щипка жълто от цветовете.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 юни 2018г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.
Няма коментари: